Miért van az hogy egy játék játszhatóságát jóságát a mai emberek a grafikában mérik?
Mert a jelenlegi top játékok tényleg jó grafikával rendelkeznek. De például hogy ha én 3ds-en megmutatom az egyik játékot az osztály társamnak mint például Starfox 64 3d
azonnal mindenki elkezdi hogy ez szar nem, pedig nem is ismerik . Most elkezdhetitek hogy nintendo fan vagyok bevallom igen részben de egy wii u mellett van egy xbox 360-am is és rendszeresen használom, sőt meg van rá a gta v eredetibe!
Grafika az első, amit meg tudsz állapítani egy játékról. Ránézel és tudod, hogy szép vagy ronda. Ahhoz, hogy megállapítsd milyen maga a játék hosszabb időt kéne tölteni vele, így nem meglepő, hogy valaki meglát egy ronda játékot, és reflexből rávágja, hogy szar a játék.
Ezen kívül a marketing is a grafikára megy rá. Új konzolgeneráció esetén is arról beszélnek, hogy mennyivel magasabb a felbontás, jobbak az effektek, összességében mennyivel jobb a grafika (nemrég indult az új konzolgeneráció, szóval szerintem mindenki tudja miről van szó), PC-nél is azt mutatják be, hogy mennyivel szebb az új játék, mint a régi, de ez érthető is, mert egy trailerbe nem tudják azt megmutatni, hogy milyen jól kidolgozott a történet, milyen jó a játék atmoszférája, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!