Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az Apple miért nem reklámozza...

Az Apple miért nem reklámozza a termékeit a TV-ben?

Figyelt kérdés
Szerintem az eddiginél is nagyobb bevételre tehetne szert. Azt sem igazán értem hogy miért van le takarva az Apple logó a filmekben pl egy MacBook-ról.
2014. febr. 14. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert nincs ingyen reklám, ezért takarják ki.

Az Apple is reklámoz tv-ben, legfeljebb Magyarországon nem érné meg. Ez nem Amerika, hogy 2-3 nap alatt megkeresd a legújabb iPhone árát. Az Apple így is erősen túlárazza a gépeit, irreális haszonra téve szert.

2014. febr. 14. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Az Apple azért nem reklámoz a TV.-ben,filmekben,stb. mert teljesen más a marketing,reklám stratégiája mint általában a más termékeknél használt módszer.

Az Apple cég a reklámtevékenység elvégzéséhez külön erre a célra kiképzett embereket alkalmaz,akiket úgy hívnak a cégen belül.hogy PRÓFÉTÁK. Ők azok az emberek akik élőben az embereknek/cégeknek, terjesztik a hírt, a majdan megjelenő új termékükről. Tudod ez valami olyasmi stratégia mint a Bibliában olvasható próféták, akik híresztelték Jézus eljövetelét,stb.

Mindenki kíváncsian várta a messiást (a megváltót) és lám több mint 2000 éve ismert az emberiség számára a "történet" pedig akkoriban még TV.-sem volt.

Röviden ennyi.

2014. febr. 14. 12:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. febr. 14. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom ti milyen tvét néztek,de amikor megjelent az új ipad állandóan ment a reklámja.
2014. febr. 14. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
2014. febr. 14. 13:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Persze. A zongorás iPad mini :) láttam ezt a reklámot, csak kb 2 hónapig adták
2014. febr. 14. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért a filmek nagy részében nincs kitakarva (én legalábbis többnyire úgy látom).

Ezenkívül az Apple számára nem jelentős piac Magyarország, mivel nálunk igencsak drágák a termékeik.

Akárhogy is reklámoznak, megkérdőjelezhetetlenül nagyon jól csinálják... elérték, hogy a termékeik sokak számára a minőséggel legyenek egyek - státusszimbólumként is szolgáljanak.

Ezen azt hiszem nem lehet vitatkozni, a technikai részén meg nehéz egyetérteni (Megéri az árát, nem éri meg?), de most nem is erről szól a kérdés.

2014. febr. 14. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!