Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Zippo öngyújtóban kapható...

Zippo öngyújtóban kapható vihargyújtó jellegű?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ide illő kérdés, de igazából nem találtam a megfelelő témakört.

Mindenhol azt olvasom, hogy a Zippo öngyújtóban szélálló benzinesek vannak. Most az a szélálló benzines jelentené a vihargyújtót? Vagy a vihargyújtó gázzal működik? Segítsetek, mert nem értek hozzá!

2009. dec. 8. 00:05
 1/9 anonim ***** válasza:

én úgy tudom, h minden zippo gyújtó minősthető vihargyújtónak.

persze zippo és zippo között is van különbség.

2009. dec. 8. 01:01
 2/9 anonim ***** válasza:
szélálló,nem vihargyújtó,csak a szél nehezen fújja el,ha láttál már valaha életedben vihargyújtót észrevetted volna,h van különbség-.-
2009. dec. 8. 05:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Minden vihargyújtó gázzal működik,viszont nincs olyan zippo ami ne benzinnel működne. Meg is adtam a választ. Ha láttál már vihargyújtót,akkor láthattad,mikor meggyújtják olyan tüzet ad mintha egy miniatűr hegesztő pisztoly lenne,ezt csak gázzal lehet elérni. Ettől vihargyújtó.

Hogy egy zippo mennyire szélálló? Hát nem tudom,szerintem max szellő álló!

2009. dec. 8. 07:25
 4/9 anonim ***** válasza:
van gázos zippo is...
2009. dec. 8. 18:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Van viharöngyújtó Zippoból is, én láttam boltba asszem 14500 FT volt és gyönyörű kék lángja =) (lehet hozzá venni külön zippo gázt)
2009. dec. 8. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Vihargyújtó zippo,gázos zippo kicsit se vicces.....mind mind kamu gyártmány és lopja a zippo nevet!!!

[link]

2009. dec. 9. 08:23
 7/9 anonim válasza:

[link]

tessék, de én nem ajánlom, elég rossz a minősége és macerás rendes gázt venni bele, ( csak a speckó blu gáz való bele, különben bukod a garanciát sajnos.... )

az hogy nekem nem jött be nem jelenti azt hogy tényleg rossz ...

2010. dec. 18. 21:04
 8/9 anonim válasza:

Hát szerintem is (és még sok ember szerint is) elég sz*r lett a vihargyujtós zippo (hivatalos nevén Zippo Blu). Nehezen gyullad meg (általában csak 3.-ára vagy 4.-ére) szerintem csúnya is + nagyon drága. Az árából veszel 2 normális Zippo-t

Amúgy az elsőnek nincs igaza, 2 zippo között nincs különbség. Legalábbis az összeszerelési minősége mindnek egyforma. Csak a díszítés miatt kerül valamelyik többe, meg van amelyikre nem csak ráfestik hanem rárakják az emblémát stb.

Amúgy én innen szoktam venni a Zippo-imat és teljesen meg vagyok velük elégedve + mindig van valami kis akció, hogy kapsz ajándék tűzkövet, kanócot stb.

2011. márc. 4. 15:09
 9/9 anonim válasza:

Persze az oldal címét nem írtam le ^^

[link]

2011. márc. 4. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!