Hogyankell egy operációs rendszert törölni?
Figyelt kérdés
Felszeretném rakni a gépemre a Windows 7-et és nemtudom hogyankell letörölni a leendő operációs rendszert ami most XP!!!2014. febr. 5. 17:16
1/7 SylwerStone válasza:
Berakod a WIN7 telepítő CD-t bebootolsz róla, leformázod a winchestert és feltelepíted az op. rendszert.
2/7 A kérdező kommentje:
denemesztkérdesztem!! hogy hogyan törlöm f8 és ............... vagyhogy
2014. febr. 5. 17:54
3/7 anonim válasza:
Szerintem bízd apudra, vagy valami olyan ismerősödre, aki a bekapcsolás gombnál, és a minecraft megnyitásánál többet is ért a géphez. Te csak elfogod rontani, már bocs.
Az első leírta azt, amit kérdeztél.
4/7 SylwerStone válasza:
Le kell formázni. Bebootolsz CD- ről , majd a Windows 7 telepítőjében le tudod formázni a winchester-t, de ha ez neked magas akkor ne telepítés operációs rendszert.
5/7 A kérdező kommentje:
DE MILENNE HA NORMÁLIS VÁLASZOK ÉRKEZNÉNEK...........
2014. febr. 5. 22:40
6/7 anonim válasza:
Miért, ezek nem normális válaszok? Minden le van írva, 2x is.
Látszik, hogy fingod sincs az egészhez. Szerinted van egy mágikus varázsgomb, amire ha rákattintasz, törlődik az operációs rendszer? Szerintem ne erőltesd.
7/7 anonim válasza:
Amikor a win telepító formáz, akkor egyben törli is az előző rendszert, te szerencsétlen. Így már jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!