Tudnatok valami tippet adni kabelelvezeteshez az asztal mogott?
Figyelt kérdés
Lattam konzolszeru tartokat, de nem talalom jonak, csak azert is, mert nem szeretnek az asztalba furkalni, hogy felhelyezzem.
Egyeb tippje van valakinek?
2014. febr. 4. 15:47
1/1 anonim válasza:
Pedig igazi megoldást az jelentene, ha bele tudnál furkálni. Én kábelcsatornát csavaroztam fel, Így nem futnak össze-vissza a kábelek, csak pár kiállást kellett csinálni, és egyszerűen kordában tarthatók a vezetékek. Ha mégis ki kell venni valamelyiket, egy mozdulat lepattintani a tetejét.
Először kétoldalúval próbálkoztam, de max két hét alatt elengedett, Főleg a 230-as földelt kábelek viszonylagos merevsége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!