Szabbie93 kérdése:
Milyen tabletet érdemes venni?
Figyelt kérdés
Volt már 1-2 tabletem, nem voltak túl csúcs modellek. Most eldöntöttem, hogy veszek valami "jobbat", ami talán nem csak pár hónapig bírja. A kérdésem az lenne,hogy milyen márkájú/típusút ajánlanátok? Azért az ár sem felejtős, kb 30-40 ezer forintot szánnék rá!
Előre is köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 24. 18:42
1/3 anonim válasza:
Ha egyáltalán egy értékelhető tabletet szeretnél akkor asus memo pad hd 7 vagy a 2012-es nexus 7 alá ne add, de ezek kicsik drágábbak.
2/3 anonim válasza:
ASUS MemoPad HD 7 a legjobb, igaz, hogy 50k körül van, de még mindig olcsóbb pár ezerrel, és jobb is mint a Samsung Galaxy Tab 3 7...
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok:
De ha rá szánsz 80k-t, akkor már tudsz venni egy ASUS Google Nexus 7 et, ami csúcskategóriás tablet, és sokáig fogja kapni a legfrissebb androidot, legelsőként, mert referenciamodell :) ( nekem nexus 7 van, és csak ajánlan tudom :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!