Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol van Velence és Székesfehér...

Hol van Velence és Székesfehérvár között laptop szervizt? (A kijelzővel lehet gond. )

Figyelt kérdés

A laptop bekapcsolódik. BIOS hanggal nem jelez vissza, hogy bármi baj lenne. A képernyő teljesen sötét. Az állapot visszajelző LED-ek működnek.

Ezt software-esen nem tudom javítani.

Aki járt már ilyen cipőben, adjon tanácsot.

Ha tudsz egy jó szervizt, Székesfehérvár és Velence környékén, kérlek privátba dobj róla infót.

2014. jan. 23. 12:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a biost se látod akkor vagy kinyiffant a kijelző és azt cserélni nem éri meg,vagy csak a flex kábel törött meg.
2014. jan. 23. 12:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy kijelző hiba. Pl laptopknál gyakori, hogy RAM hibánál nem jelet vissza. Elsőkörben próbáld ki ezt:

Kikapcsolod, kihúzod a töltőjét, kiveszed az akkut, és a bekapcsológombot benyomva tartod legalább 30 másodpercig. Utána bedugod a töltőt, és megpróbálod bekapcsolni. Ha helyrejön, akkor rendben van.

Ha nem, akkor nézd meg, küldő monitoron ad-e képet. Ha igen, akkor már lehet kijelző hiba, ha nem, akkor ram, vagy alaplap hiba lesz.

Jártam ugyanilyen cipőben, egyszer ram hiba volt, a másik gépnél pedig segített a reset (harmadjára csináltam, mikor életre kelt a gép).

2014. jan. 23. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!