Hol van Velence és Székesfehérvár között laptop szervizt? (A kijelzővel lehet gond. )
A laptop bekapcsolódik. BIOS hanggal nem jelez vissza, hogy bármi baj lenne. A képernyő teljesen sötét. Az állapot visszajelző LED-ek működnek.
Ezt software-esen nem tudom javítani.
Aki járt már ilyen cipőben, adjon tanácsot.
Ha tudsz egy jó szervizt, Székesfehérvár és Velence környékén, kérlek privátba dobj róla infót.
Egyáltalán nem biztos, hogy kijelző hiba. Pl laptopknál gyakori, hogy RAM hibánál nem jelet vissza. Elsőkörben próbáld ki ezt:
Kikapcsolod, kihúzod a töltőjét, kiveszed az akkut, és a bekapcsológombot benyomva tartod legalább 30 másodpercig. Utána bedugod a töltőt, és megpróbálod bekapcsolni. Ha helyrejön, akkor rendben van.
Ha nem, akkor nézd meg, küldő monitoron ad-e képet. Ha igen, akkor már lehet kijelző hiba, ha nem, akkor ram, vagy alaplap hiba lesz.
Jártam ugyanilyen cipőben, egyszer ram hiba volt, a másik gépnél pedig segített a reset (harmadjára csináltam, mikor életre kelt a gép).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!