Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen nyomtatót ajánlanátok?

Milyen nyomtatót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy nyomtatót, mert meguntam a könyvtárban való járkálást.

olyan kéne, ami jó minőségűen nyomtat, s olcsó bele a patron, ha havonta csak 1x használom se száradjon bele a patron.

szeretném hogy tudjon scannelni, (esetleg másolni?vagy olyant nem tudnak:D)

hallottam a lézernyomtatóról, erről mi a véleményetek?

azt szeretném , ha hosszútávon érné meg

nagyon nem értek az ilyen dolgokhoz azért kérek segítséget:)

2009. dec. 3. 16:30
 1/3 A kérdező kommentje:

nem számít ha lassú

és tudom hogy voltak már iylen kérdések, de ez részletesebb azért lennék kíváncsi

ezer köszönet

2009. dec. 3. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen márkás legyen(Canon,hp) epsont,brothert ilyesmit ne vegyél. Jelen pillanatban a tintasugaras nyomtatók a leg költséghatékonyabbak,mert az áruk már alacsony,sokhoz van utángyártott patron.A legegyszerűbb ha bemész egy kis szgépes boltba(ne hipermarketba!!!!),és megkéred az eladót hogy olyan nyomtatót vennél amihez tartanak utángyártott patront is.Ne multifunkciósat vegyél,lehetőleg 2 tartályost(a 4 vagy több tartályosakkal az a gond hogy ha 1 ből kifogy a tinta akkor nem nyomtat)
2009. dec. 3. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Canon mp210...nagyon jo es minosegi kepeket keszit olcson...es a canon weboldalan ki is lehet proballni oket,bekuldesz valamien kepet es ok azt kinyommtassak a keszlukkel es teljesen ingyen elkuldik.
2009. dec. 3. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!