Lehet házilag építeni ilyen fényfűzért? Weheartit.com/entry/39886757/in-set/4493668-bucket-list? Context_user=mainblonde
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 22:31
1/3 anonim válasza:
Ha volna hozzá felszerelésed (forrasztó, műszer, vezetékek, izzók/ledek, stb, akkor gondolom azzal is tisztába lennél hogy kell megcsinálni.
Gyanítom se felszerelés, se hozzáértés nincs.
Egyébként nem lehetetlen, de némi ismeretet feltételez az elkészítése.
Figyelembe kell venni érintésvédelmi és tűzvédelmi szempontokat ha hálózati feszültségről üzemelne.
Ledes megoldás már egyszerűbb, alacsony feszültségről adapterrel üzemeltethető és minimális hőt fejleszt.
Készen is kapható ilyen füzér, a házi gyártmány bekerülése jóval többe kerülne mire megveszel mindent.
Ilyesire gondoltam: [link]
De ha mindenképpen magad készítenéd, szívesen segítünk.
2/3 A kérdező kommentje:
Az érintésvédelmi szabályokkal tisztában vagyok, mert a szakmám villanyszerelő. Műszerem, forrasztópákám is van. Viszont házi technológiával nem vagyok biztos benne, hogy sokáig fog működni, és a másik, hogy melyik éri meg. (Én már javítottam gyári szakadtat, de hamar elszakadt megint a forrasztás mellett.) A házi barkács, vagy egy gyári. A harmadik, hogy olyat gyártanak-e, mint ami a linkemben van. Az ismerősöm pont olyat szeretne.
2014. jan. 19. 17:11
3/3 A kérdező kommentje:
A segítség felajánlását köszönöm!
2014. jan. 19. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!