Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mio C250-hez hol találok...

Mio C250-hez hol találok letölthető drivert? Vagy esetleg valaki elküldené emailben?

Figyelt kérdés

gabriella.balku@gmail.com email címre kérem szépen ha esetleg lenne valaki aki elküldené..

Nagy szükségem lenne rá!

2009. dec. 1. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Olyan szépen kérted,nem tudtam ellenállni neked.

2009. dec. 1. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Vagy innen.

2009. dec. 1. 16:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Örök hálám!:)

Köszönöm szépen!

:):)

2009. dec. 1. 16:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Kérem küldje el valaki mert én nem értek ezekhez a torrent oldalakhoz!

Vagy annak is örülnék ha lenne letölthető olyan ami nem hasonló oldalakon található!

Segítség!!!!

2009. dec. 7. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem transfer kell neked?Ha letölteni sem tudod,hiába fog bárki,bármit belinkelni,telepíteni,használni sem fogod tudni.Vidd be egy márkaszervízbe és megcsínálják neked.Sőt jobban jársz ha egy maszek telefonboltba viszed ahol foglalkoznak nvigációval is.Ott ráteszik neked a legújabb Igo8-at is.A korábbi válaszoló voltam.
2009. dec. 8. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!