Boono kérdése:
Ha hangfalat szeretnék építeni milyen márkáju hangszórókat használjak hozzá?
Figyelt kérdés
Persze reális ár/érték arányban!(SAL-t mindenki szidja bár szerintem egy speka, visaoton, h2000 kft hangszórók nem hinném hogy jobbak lennének 10 000 ft-s ár tartományban.
És fontos nem PA hangfalat akarok csinálni!
2014. jan. 12. 16:58
1/4 anonim válasza:
hifi hangfalhoz nem is pa szórókat kell nézni.
Sajnos többet nem tudok, mert hifi építéssel nem foglalkoztam
2/4 A kérdező kommentje:
csak jelzés képpen akatam írni :)hogy nehogy valaki nekem PA hangszóró gyártókat soróljon fel nekem. Nem a teljesítményen hanem a mínőségen van nálam a hangsúly.
2014. jan. 12. 23:07
3/4 anonim válasza:
A Sal nagyon kis hangerő mellett ocsmányul szól és ár/érték arányban nem sorolnám a jók közé. Helyette inkább Hangszóró 2000, ha közel laksz hozzájuk be tudsz menni és személyesen segítenek neked. Hangszóróik nem arról híresek hogy csillogó-villogó ledes kék membrános vackok, hanem nagyon jó ár/érték arányukról. Például 20cm-es hangszóróik olcsóbbak mint a Salnak de jobbak... Ha távolabb laksz és nem tudsz hozzájuk bemenni, akkor ajánlom a hobbielektronika.hu és még inkább a forum.hangszoro.net fúrumot, ott tudnak segíteni hangszórókat választani, hozzá dobozt tervezni ha leírod mik az igényeid. Nem mellesleg ha ráérsz, elmehetsz hozzájuk üzemlátogatésra, és láthatod hogyan készülnek a hangszórók.
4/4 anonim válasza:
Visaton, H2000, talán Monacor olcsóbb hangszórói amit tudok ajánlani a célra.
Mondanám, hogy egy jó váltóval a SAL sem olyan szar, mint amennyire fikázzák, de ha kifejezetten a minőség a cél, akkor inkább a fentebb említettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!