Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valami jó 8 inches/colos...

Valami jó 8 inches/colos Tablet? SoS

Figyelt kérdés

Szerintem ez egy olyan méret ami a legmegefelelőb...legalábbis számomra :D Viszont ahogy nézelődtem a neten úgy láttam ebből van alegkevesebb :) Árban kb 50000 forint.... Két kamera mindenképp kellene rá meg jó Wifi meg Androidos legyen......meg ugye minnél jobb az árakhoz viszonyitva persze...mert a legjobbat nem tudom megvenni a olcsón :D

Nagyon szépen köszi előre is :)

2014. jan. 11. 21:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettm kérdezni/mondani hogy amugy melyek a jobb márkák melyekből érdemes nézegetni a tabokat?!
2014. jan. 11. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Ennyiért a legjobb a 2012-es Nexus 7, de az 7"-es.

Ezen kívül nem nagyon létezik 50-ért jó tablet, pláne nem 8"-es.

2014. jan. 12. 14:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen... a Nexus 7-et énis néztem de annak ha jol tudom csak egy elolapi kameraja van :) Viszont a "frissebb" valtozata az asszem 8"-es es van rajat megegy kamera de az meg draga :/
2014. jan. 12. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Elég furcsa lenne, ha a frissebb Nexus 7 8"-es lenne, hisz akkor nem Nexus 7 lenne a neve.

Nincs 8"-es Nexus.

Az egyébként igaz, hogy az újabb változatnak van előlapi kamerája.

50k körül még az Asus Memo Pad HD7 sem rossz. Rosszabb minden téren, mint a Nexus 7, de van hátlapi kamerája.

De nem értem miért akarsz tabletre kamerát, hülyén is néz ki, ha tablettel fényképezel, és az összesbe nagyon szar kamerát raknak.

2014. jan. 12. 15:56
 5/7 A kérdező kommentje:
bocs akkor valamit elneztem :D a Memo-t enis neztem ..tetszik is csak 8"-esbe jobb lenne...illetve van is csak az meg drágább :) kameak azt tudom h nem jok rajta de nekem azert kell rá....de nem ez a fő celom hanem inkabb az amit tud :)
2014. jan. 12. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:

8"-es nem nagyon van ennyiért.

iPad mini óta kicsit megszaporodtak, de a 7"-esek sokkal elterjedtebbek.

Szóval vagy beéred egy 7"-essel, vagy többet költesz rá.

2014. jan. 12. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:
LG G-Pad 8.0 esetleg, kicsivel több, mint 50e.
2015. jan. 31. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!