Kb. két hónapja vettem egy ASUS laptopot. Mit csináljak? A probléma lent.
Figyelt kérdés
Eleinte tökéletesen lehetett nyitni, csukni a kijelzőt. Az elmúlt 2-3 hétben viszont annyira szorul a kijelzőtartó zsanér, hogy alig lehet mozgatni a kijelzőt, recseg, ropog. Attól tartok, hogy eltörik, vagy elreped a kijelző. A kérdés az lenne, hogy házilag van-e valamilyen módszer arra, hogy ez a probléma megszűnjön?? Kérdeztem már jópár embert és azt tanácsolták, hogy egy csepp olajat kell odacseppenteni, mert hogy semmi más baja nincs, csak túl van illesztve a műanyag. Eddig még nem csináltam neki semmit, meg ez az olajos ötlet se túl jó szerintem. Várom a véleményeket, egyéb ötletek, hozzászólásokat, tanácsokat.2009. nov. 30. 22:12
1/4 anonim válasza:
Házilag semmit. Vidd el, garanciálisan vizsgálják meg.
2/4 anonim válasza:
kis műszer olaj?
a hajnyírókhoz villanyborotvákhoz szoktak adni pici tubuspan..
3/4 anonim válasza:
Garanciás,tehát vissza az üzletbe,ahol megvizsgálják.
4/4 anonim válasza:
gariban javítják. Viszont kb 2 hetet várnod kell rá. mostanság kicsit többet talán..
Asus kolléga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!