Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az volna a kérdésem hogy a...

Az volna a kérdésem hogy a T-home-nál vagyok és hogy tudnák tőle megszabadulni? Részlettek alább!

Figyelt kérdés

Szóval at a helyzet hogy 2 éves szerződésemből még kb 13 hónap van de én azt már nem bíróm kivárni mert olyan rossz a T és hogy valakinek lenne-e ötlete hogy a szerződésbe mibe tudnék beleveszni vagy vmi modósításba vagy bánom is én az a léyeg hogy megszabaduljak tőlük, netből meg telefonból is!

(A kategóriát lehet elhibáztam azért elnézést de ezzel kapcsolatosat ne igen találtam)

2014. jan. 10. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy mit értesz a rossz alatt. Ha nem tudják a szerződésben vállaltakat teljesíteni, akkor alighanem fel tudod bontani a szerződést.
2014. jan. 10. 23:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Tényleg, pontosan mi a panasz? Az internet sebessége, vagy nincs internet?
2014. jan. 10. 23:35
 3/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok elöször is elnézést hogy ilyen későn válaszolok csak el is felejtkeztem róla!

az hogy lassú igen sokszor belessúl és drága 4090Ft/hó úgy hogy avn még melette telóm meg tv-m szintén 2 évvel ( az is érdekelne ott hogy tudnák megszabadulni, mert az is elég gagyi) ja és a szerződésbe 10mb/s kínált van írva és örülök ha 1.5-2 lejön de az a baj hogy az apróbetűbe meg 0.5 a garantált ha jól tudom

szóval sakk matt helyzet ezzel kapcsolatba kérenék segítséget net teló és tévé terén is akár én még azt is beválalnám hogy megszabadulkaj tőlük ha valaki mond egy bizto smódszert hogy hogy lehet galyra vágni az egészet nyom nélkül.

Egyébként T-set senki se tetessen semíből ha nem akkar magának nyűgőt, mert van egy új tévém és azt mondták hogy nem csrélik ki a boxot olyanr aamin van HDMi csatlakozó csak ha nagyobra vltok meg persze új hűséggel mert nem bírja el a tévét a box. egyrészt ezért is utálom őket mert nem tesznek semmit hiába szólok hogy gáz van!

2014. jan. 19. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát nehéz helyzetben vagy.

Előtte milyen szolgáltatónál voltál? (mert ha szintén itt, akkor a netnek előtte is lassúnak kellett volna lennie, ha új előfizető vagy, akkor mindegy). Mivel a garantált 0.5 mbit/s sebességet tartják, így a szerződés érvényes (előtte 0.0 mbit/s volt a garantált!).

A szerződést fel lehet bontani (kell érte fizetni, most nem tudom mennyit). De ez tízezres nagyságrendben mozog.

Meg előtte meg kell nézni, hogy pl szomszédnak milyen előfizetése van (pl: ők digisek, vagy upc-sek). Meg azt is meg kell kérdezni, hogy az ő netjük milyen. Ha ők is T-sek, akkor is rá kell kérdezni, lehet hogy a te készülékedben van hiba.

Szóval ha nagyon nem bírod idegekkel, akkor érdemes lehet felbontani a szerződést (de ez tényleg sok pénz) és átmenni egy másik szolgáltatóhoz.

2014. jan. 19. 19:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Ugyan itt régebben is lasabb volt csak mivel az 2vagy 5 MB/s-es volt nem tudom már melyik akkor gondoltam egyet és mondom 10 mega az mégis csak 10 mega. De CSALÓDÁS!!ÉP OLYAN GÖNC MINT VOLT SŐT! DRÁGÁBB IS!

És ebbe az a legszebb hogy + HOPPÁ a telefonból meg két családi csomi (mert 4-re csak 2 vel tudták adni) szval 15.500 körüli a számla/hó ilyen göncér ezért vok kiakadva meg hogy a falún lévő internetet ami 75%-ban DSL ugyan anyiért adja mint a városon lévő KábelNetet ill. optinetet fére értés ne essék én nem sajnálom a többitől csak akkor is felháborító hogy uygan azért fizetünk ugyanannyit azt ő kapja 10/9-10 vagy néha még+ én meg örülök ha 2-vel lejön

felmondani nem tudom mert nincs arra fölös kb30 rugóm viszont mivel ők is tiszteségtelenek ezért én is az leszek az érdekelne (lehet privibe is ) hogy hogy tudnám észrevétlenül galyra vágni mert (bár én ebbe sem igen hiszek hiába van ez leírva) ha bejelentem hogy rosssz azt 30 napon bellül nem tudják elhárítani akkor jogomba áll ingyen felmondani asszem így van!

2014. jan. 20. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy irreális elképzeléseid voltak. DSL-nél a központtól (DSLAM-től) vett távolság korlátozza az elérhető adatátviteli sebességet. Attól, hogy nagyobb csomagot rendeltél, ez a korlát nem fog megszűnni, azaz ha már korábban sem ment teljes sebességgel, utána sem nagyon fog változni ez. 10 megás csomagra amúgy 1 megát _garantálnak_, kint van az oldalukon, semmi tisztességtelen nincs benne, más kérdés, hogy kellemetlen.

Városban sem fenékig tejfel az élet. Ahol én élek például (Budapest egy belső kerületének frekventált része) csak DSL érhető el, és a 20 megás csomagomból is csak 15 jön át.

Gajra vágni (így írják) pedig nem igazán lehet. Persze modemet tönkre tudod tenni, de a szándékosságot jó eséllyel észreveszik, másrészt pedig ki fogják cserélni.

2014. jan. 20. 21:51
 7/11 A kérdező kommentje:
És ha a drottal probálkoznék olyan helyen ahol nem lehet látni és valahogy tűbel belüről piszkíróznám meg? Ha a szerelő nem lát rajt semmit akor nem igen fogja pont ott a hibát keresni vagy tévedek? Meg telefonnál és tévénél is ugyan ez a helyzet! Abba is segítséget szewretnék kérni! EGyéábként én mindenkinek az javaslom ezekel ne álljon le!
2014. jan. 21. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem hogy merre laksz?

Ha az eszközt teszed tönkre, akkor ki fogják cserélni (ha bebizonyosodik hogy a te hibád, akkor lehet hogy ki is kell fizetni), ha pedig a kábelt cseszed el, akkor meg szerencsétlen szerelővel tolsz ki (valszeg újra fogja húzni a kábelt az egész lakásban ha nem találja a hibát), nem azzal aki eladta neked a nagyobb sávszélességű netet. Vagy majd másnap visszamegy, mert neki is sok dolga van, aztán csak magaddal szúrsz ki.

Meg ha ennyire ellene vagy, akkor már meggyőződésből is mondd le az előfizetésedet.

Mi is messze vagyunk a központtól, 1 megával jön a net (pedig a család 3/4-e a cégnél dolgozik, szóval fizetni se kéne érte), mellette pluszban be van kötve a digis net is, azon meg megy a 20 mega).

2014. jan. 21. 16:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha sikerülne megszakítani a kábelt külsérelem nélkül, akkor megtalálná a szakadás helyét. Anyáméknál annak idején a társasház felújítása után elkezdett nem működni a telefon, mikor kijött a szerelő, vonal egyik végére rádugott egy kis szerkezetet, és végigment a vezeték nélkül egy műszerrel. Pillanatok alatt kiderítette, hol van a szakadás (ami jelen esetben egy toldásba befolyt festék okozta szigetelés volt). De tegyük fel, nem találja meg: ekkor szépen újra fogja kábelezni, ahogy előző írta.

Nem igazán tudsz olyan esetet előidézni, hogy a T fogja magát, és széttárja kezeit, majd "ezt nem tudom megjavítani" komment kíséretében felmondaná a szerződést. Ha kiépíteni ki tudták, javítani is...

Azt megkérdezhetem, hogy mit akarsz helyettük?

2014. jan. 21. 19:16
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves Első válasszoló

Sopron környékén falun köszönöm a választ.

Kedves második válaszoló!

VidaNetet mert ők azt mondták hogy a faluba pár hónapon belül már lesz és amikor lesz akkor akarok a T-től megszabadulni! Mert a vida kábelneteset ajál. Ez meg csak gönc DSL ami most van

És esetleg telefonra meg tvkre (mivel 2 csomag van mert 4 tévére csak ugy tudták adni)tud valaki valami megoldást ott esetleg a kábelek vagy a tévénél még a parabola vagy fene tudja vmi csak az a lényeg hogy megszabaduljak tőlük! Felmondani nem akarom mivel úgy érzem át vagyok rázva rendesen és akkor még nekem kéne franc tudja hány tíz vagy száz ezres kötbért fizetni miközben a cég a kö**g!

2014. jan. 24. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!