Fodrászok, műszaki emberek! Lehet kapni a media marktban olyan hajszárítót, ami egy fodrászatban is megállja a helyét? (KÁBEL HOSSZRA)
Tudom, hogy fodrász vásároljon kellékesnél és akkor nem kell hülye kérdéseket feltennie...:) eddig én is csak ott vettem szárítót, épp ezért nem értek a műszaki cikkes boltokban található termékekhez. de kaptam karácsonyra mamáméktól utalványt a media marktba, és másra nem igazán tudom elkölteni, illetve, ha meg tudom úszni a fölösleges kiadásokat (egyébként is kéne egy új hajszárító), akkor megvenném ott, csak manapság úgy rakják ki a dolgokat, hogy véletlen se lehessen rendesen megnézni (úgy odaláncolják a fémtartójához, hogy levenni sem lehet onnan), kérdésemre, miszerint a dobozon meg lehet-e találni a kábel hosszúságát, azt a választ kaptam, hogy "erre vonatkozó információkat a gyártó nem közöl", majd mikor szerettem volna kibontogatni egy-két szárítót rám szóltak (!), hogy azt tán nem kéne... Úgyhogy kérek valakit, aki hozzáértő, segítsen, hogy van-e olyan hajszárító, ami azért nem a 30 ezres kategória, és BIZTOSAN megvan olyan 3 méter hosszú a kábele? Illetve hogy ha tévednek a biztosan agyon képzett alkalmazottak, akik szrnak a vevőre, akkor hol találok infót a hosszúságra vonatkozóan?
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Én mikor haj kiegyenesítőt vettem a barátnőmmel, kézbe tudtuk fogni Media Marktban a terméket, és láttuk milyen hosszú vezeték tartozik hozzá.
Szerintem amik a vásárlói megtekintésre ki vannak rakva, nincsenek "ivartalanítva", rajtuk vannak a hálózati kábelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!