Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem enged be a közösségi...

Miért nem enged be a közösségi oldalamra?

Figyelt kérdés
Csináltam facebookon személyes oldalt, és onnan egy közösségi oldalt. Aktiváltam, minden, ahogy kell, de miután belépek a privát oldalara, onnan, ha átmegyek a közösségire, eltűnik minden kép, miközben a link fent azt mutatja,hogy a közösségi oldalon vagyok! De semmi sem látszik! Sőt, ha vissza akarok lépni (és csak a nyíllal próbálhatom meg, mert semmilyen más lehetőséget nem jelenít meg), vissza se tudok lépni! Sőt, tovább megy, ki sem enged lépni szabályosan, ha újra be akarok lépni facebook oldalra, mindig az üres közösségi oldal linkjére ugrik, a nagy ürességgel. Találkozott már valaki ilyesmivel, mit lehet ilyenkor tenni?

2014. jan. 8. 22:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!