Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a tabletemnek?

Mi baja lehet a tabletemnek?

Figyelt kérdés

Nagyon kérem segítsetek mert megőrülök.

Vettem egy ASUS memopad HD7-es táblagépet alig 1 hónapja,tokot is vettem rá, vigyáztam a probléma az hogy hol érzékeli az ujjamat hol nem vagy egy ujjra kettőt érzékel hasonlóan mint itt http://www.youtube.com/watch?v=1pWfvb8NKO0 garanciajegyet elvesztettem-.- KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOKAT

2014. jan. 7. 20:04
 1/1 anonim válasza:
Garanciás? mert akkor vidd vissza, ha nem az, akkor 2 baja lehet: 1.rossz az érintőkijelző 2.szoftveres probléma. Vannak olyanok, ahol a gyári szoftver összecsapott, és nem üzemel tökéletesen, ennek a megoldására vannak különféle kalibráló progik, ezek általában segítenek, ha nem találsz vagy nem segít, garancia.
2014. jan. 8. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!