Miért nem mehet a hangfalam?
Figyelt kérdés
Genius hangfalam van a géphez, ha beapcsolom, nem megy. Próbáltam egy másik hangfalat(genius), az sem ment, a hangfallal semmi baj sincs, mert ha bedugom a telefonomba a fülhallgató helyére, akkor megy. Mi lehet a probléma?2014. jan. 7. 17:33
1/5 driverboy válasza:
Hangkártya esetleg..? Le van véve a hang a gépen, elfelejtetted bedugni a konnektorba a hangfalat.
2/5 A kérdező kommentje:
mi az a hangkártya? :D
2014. jan. 7. 17:52
3/5 A kérdező kommentje:
belementem a vezérlőpultba.. és ott a hang, beszéd, audióeszközöknél azt írja hogy nincs hangezköz.. de be van szúrva..éd eddig probléma nélkül ment..
2014. jan. 7. 17:56
4/5 anonim válasza:
Valami gebasz van a driver szoftverrel.
Írd le az alaplapod típusát, vagy a hangkártya típusát ha külön van a gépben, nem az alaplapba integrálva.
Akkor linkelünk neked egy drivert hozzá amit le kell töltened és feltelepíteni.
Ha nem tudod mi az a hangkártya, beírod google-ba...
5/5 A kérdező kommentje:
már megoldódott, szerintem valami kontakthiba lehetett vagy nem tudom, újraindítottam a gépet és megy
2014. jan. 7. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!