Mostanába melyiket érdemesebb venni? Ipad mini retina (ipad mini 2) vagy iPad 4? használtam akarok venni a mini 110 körül lenne 16Gb os a ipad 4 32 gb os 95 körul lenne
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 14:41
1/4 anonim válasza:
Ezt mindenképpen neked kell eldönteni, hogy számodra melyik az ideálisabb. A képernyőfelbontás terén a két készülék szinte megegyezik, viszont az új Ipad Miniben, már az iPhone 5S 64 bites processzora van, ami játékok terén erősebb, mint a 4 processzora. Bár tény, ami tény, hogy a 4 processzora is bivaly a mai napig. Szóval inkább azt tiztázd magadban, hogy méretileg melyik számodra az ideális.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát mindenképpen a nagyobb jobban bejön ha már egyszer veszek valamit... viszont azt nem tudom,hogy mennyivel jobb a mini a iPad 4 töl...
2014. jan. 7. 16:33
3/4 anonim válasza:
Hát 16 GB-osat ne vegyél, mert kevés nagyon.
Nekem a korábbi tabletemnél bőven elég volt, nem is nagyon fűlött hozzá a fogam, hogy ennyi pluszpénzt dobjak ki a 32 GB-ra. De szerencsére megtettem. 3 hete használom, de 18 GB-ot már most sikerült lefoglalnom belőle, pedig nem nem tömtem tele alkalmazásokkal. Kb. 4 GB-ot alapból leszed az iOs7, ráadásul a retinás gépeken nagyobb helyet foglalnak az alkalmazások. (Egy sima VLC nálam 500 MB)
4/4 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm a válaszokat! Továbbra is várok javaslatokat:)
2014. jan. 9. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!