Intuos5 e-kézikönyv?
Olvastam a Grasshopper honlapján, hogy ha vásárolok Cintiq terméket, pl. 13 HD-set, akkor adnak Intuos5 e-kézikönyvet. A kérdésem az, hogy az hogy néz ki? Nem találtam képet erről a neten. A másik, hogy egy Cintiq termékhez miért Intous5-ös terméket adnak? Van valami közük egymáshoz?
Köszönöm, ha válaszoltok erre.
Hát pontosan nem tudom, mert nekem más fajta táblám van, de ahhoz is több típushoz volt megírva a kézikönyv. Gondolom alapvetően hasonló a két típus. A kézikönyvben meg ilyen alap használati dolgok vannak, összeszerelés, telepítés, beállítások, hibaelhárítás.
Egy egyszerű pdf fájl, képet nem igazán találsz, mert nem terjesztik, ők csinálják, máshol nem adnak magyar használati utasítást sem, tehát valahol érthető a dolog.
De egyébként megkérdezheted tőlük is nyugodtan, nagyon segítőkészek és korrektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!