DVD Fab-bal a Transformers 2-t Imaxban rakták fel és ezzel akarom úgy lekonvertálni hogy az IMAX kép is legyen benne. Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
#Transformers #DVD Fab
2014. jan. 6. 20:09
2/9 A kérdező kommentje:
Teljes kép. A FULL HD-s tévémen.
2014. jan. 6. 20:12
3/9 anonim válasza:
És akkor most írd le mit is akarsz. HA full hdban akarod nézni akkor abban is kell letöltened. Felkonvertálni nem lehet.
4/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az NCore ról a TRANSFORMERS 2-t Imax 1080p-ben.
Blue ray film volt. Le konvertáltam Blu Ray RIP-be. Megnéztem a TV-n és nem Lett IMAX.
2014. jan. 6. 20:17
5/9 anonim válasza:
Ha full hdban töltötted le akkor azt minek konvertálni. Azt már nincs hova mert az a legjobb felbontás. Van egy mkv amit beraksz tévébe és megy. Mit gondolsz te imaxnak mert szerintem nem vagy tisztában a dolgokkal.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem MKV volt hanem BDVM mappa.
2014. jan. 6. 20:20
7/9 anonim válasza:
Rákerestem ncoren és olvastam,hogy kb 3 perc imax(teljes képernyős) hatás van benne....
8/9 A kérdező kommentje:
Segítsél hogy melyik blu-ray ripper programmal lehet változó képarány megmaradjon mkv-ba
2014. jan. 6. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!