Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van értelme telefont vennem?

Van értelme telefont vennem?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem de mindegy. Már egy ideje azon gondolkodom, hogy van-e értelem venni most telefont. Nem olyan jó a telefonom, de tudok vele telefonálni, sms-t küldeni, zenét hallgatni, netezni, igaz lassú és hamar lemerül. Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy vegyek vagy sem. Tartsam meg a pénzt, mert gyűjtök márkás ruhákra és majd ráér akkor ha végleg tönkre megy a mostanim vagy inkább új telefon. Lehet, hogy h*lyének néztek, de megkellet kérdeznem.
2014. jan. 6. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy gyorsan merül? mert a mostani telefonok se bírják 2 napnál hosszabb ideig!

Én még mindig azt mondom, hogy a telefonnal telefonálni és nem játszani kell. Eléggé elszomorító szokott lenni, ha látok egy ,,baráti" társaságot kik ott ülnek egymás mellett és játszanak a telefonon.

Igazából rajtad van a döntés :) Fontos számodra az, hogy legyen egy jobb telefonod és gyorsabb legyen az internet?( habár lehet, hogy nem is a telefon hibája)

Amúgy most milyen telefonod van?

2014. jan. 6. 18:50
 2/7 A kérdező kommentje:
samsung gt s5230
2014. jan. 6. 18:53
 3/7 A kérdező kommentje:
az is a baj, hogy néha nem is érzékel semmit. Lefagy nem reagál, kikapcsol magától.
2014. jan. 6. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
A mai telefonok is naponta töltögetősek. Hol vagyunk már a 6310i korszaktól, amikor 1: japánban készültek az akkuk, 2: a teló energiaigénye olyan kevés volt, hogy 1-2 hetes üzemidők voltak......
2014. jan. 6. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Az 2008 körül már néptelefon volt. Szerintem tegyél félre egy huszast, és vegyél egy mostani "néptelefont". Így nem dobtál ki sok pénzt, és mégis fényévekkel jobb telód lesz, mint a mostani.

Másik tanácsom meg, de csak ha kibírod telós faszbúk nélkül, az lenne hogy vegyél egy régebbi üzleti telót, mondjuk egy 6300-t. Az kibírja 4-5 napig, zenehallgatás mehet rajta, és fullfém házas.

2014. jan. 6. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Márkás ruhákat legalább annyira nincs értelme venni, mint telefont. Sőt! Akkor már inkább telefont vegyél.
2014. jan. 6. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy időben én is mindig megvettem a legújabb HTC-t, a Touch Pro-tól kezdve a One-al bezárólag. Eladtam az utolsót is. Kell a fracnak okos telefon, nem akarok olyan droid lenni mint a mai 15-40 éves korosztály 2/3-a. Egész nap a telefonját bújja, metrón, villamoson, buszon, autóban ha épp nem vezet (bár van aki vezetés közben is...), mikor sétál, várakozik valahol, boltban sorban áll, otthon van a baráttal/bnővel, családdal, egy foci vagy kosárlabda meccsen. Ahelyett hogy nézné a meccset, vagy olyan hétköznapi dolgokon mosolyogna hogy a kezdő vidékiek hogy bénáznak a mozgólépcsőn (ezzel nem sérteni akarok csak egy példa, én is átéltem :D), két vitatkozó autós hogy szidja egymást, a cigányok hogy próbálják rátukmálni a másikra a portékát, vagy megnézne egy csinos lányt, egy jó autót, vagy ha szembe jön egy nagyon kövér fazon, egy 120 kilós szín izom fazon, egy 2m-es csajszi, egy törpe ember, megnéz egy vicces vagy érdekes kirakatot, megnézi az utca neveket, netán vált pár szót akár idegenekkel is, vagy otthon normális szociális életet élne a családjával, a telefonban a feje.

Én is ilyen voltam egy időben, de rájöttem, szörnyű dolog, ha fényképezni akarok valamit előveszem otthon a digit gépet, ha zenét akarok hallgatni otthon bekapcsolom a hifi rendszert, vagy elmegyek egy diszkóba/koncertre, ha neten meg akarok nézni valamit otthon bekapcsolom a PC-t vagy laptopot, ha valakinek mondani akarok valamit vagy ráér otthon a PC-ről, ha meg nem ér rá, felhívom.

Teljesen kizökkent a hétköznapi világ apró, ám még is sokkal nagyobb értékkel bíró pillanataiból, mint hogy facebook-on melyik srác likeolta a Kis Marcsi csöcsös képét...

Barátnőm most vett novemberben egy Iphone-t, előtte a már említett 6300-ja volt, majdnem ráment a 3 éves kapcsolatunk karácsony előtt arra a rohadt telefonra...

Én a helyedben nem vennék, inkább vegyél mást, ruhát, egy fas_za cipőt ami 5 év múlva is cipő, egy új ágynemű garnitúrát, fizess be pár hónapra egy konditerembe, vagy valami sportra, vegyél egy boxkesztyűt és kezdj el valami küzdősportot, vegyél otthonra egy rakat kaját és tanulj meg főzni, vegyél egy fesztivál bérletet nyárra (most még olcsók, ilyen 20-25 eft-ért szinte bármelyikre kapsz), vegyél egy roncs Simsont és újítsd fel, kezd el a jogsit m vagy b kategóriára, vegyél magadnak valami ékszert ha lány vagy, meg egy jó parfümöt, egy csinos ruhát, vegyél egy kis házimozi hangfalszettet és mozizz otthon, kezdj el egy nyelvvizsgát, bármit, csak ne telefont.

Ez az én véleményem, lehet ezért fikázni, de én már biztos hogy nem fogok kiadni annyi pénzt telefonra, mint anno, legyenek rajta 0-9ig a számok, egy sms-t be tudjak írni, fel tudjam venni meg le tudjam rakni, csörögjön-rezegjen, ébresszen fel ha kell, ennyi elég.

2014. jan. 6. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!