Mi a oka ha én egy jó hibátlan merevlemezt rakok gépre és szemi baja rajta minden adatom 3 honaiig nem volt baja ma rá kőtőtem gépre ment és egyszer másolás őszbe el szált 2 csip róla ez mi lehet baj?
Felteszem helyetted még egyszer a kérdést kijavítva:
"Mi az oka annak, ha én egy jó, hibátlan merevlemezt rakok a gépbe aminek semmi baja, rajta minden adatom, 3 hónapig nem volt baja, ma rákötöttem a gépre, ment, és egyszer másolás közben elszállt 2 chip róla. Mi lehet a baj?"
Hibajavítás folyamata, fogalmazási és helyesírási hibák korrigálása. Ahol javítás van idéző jel van, ahol nem kellett volna írni semmit csillag van, hibaszám zárójelben:
Mi a"z"(1) oka "annak"(2)","(3) ha én egy jó","(4) hibátlan merevlemezt rakok"a"(5) gép"b"e(6)"*"(7) "aminek"(8) s"*"em"m"i(9,10) baja","(11) rajta minden adatom","(12) 3 h"ó"na"p"i"_"ig(13,14,15) nem volt baja","(16) ma rá"*"k"ö"t"ö""t"tem(17,18,19,20) "a"(21) gépre","(22) ment ","(23) és egyszer másolás "k""*""ö""*"zbe"n"(24,25,26,27,28) el"*"szá"l"lt(29,30) 2 c"*"h"ip(31,32) róla "."(33) "*"(34) "M"i(35) lehet "a"(36) baj?
Így sem teljesen értelmes a mondat, de azért egy 40 szavas mondatba belőni 36 hibát kemény. :D Erre nem mentség az, hogy telefonról írtad, onnan is lehet normálisan írni...
Talán többször kéne tagolni a mondatot, és nem beleba_ni mindent egybe. Érdekes lenne nekimenni egy Harry Potter könyvnek úgy, hogy nincs benne mondatvégi írásjel az utolsó oldal utolsó szavát követőn kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!