Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Samsung S5230-as telefonomhoz...

Samsung S5230-as telefonomhoz szeretnék venni microSD kártyát, mutatnátok olyan oldalt ahol utána tudok nézni ennek hogy hogy is van pontosan?

Figyelt kérdés

mert annyira nem értek hozzá és nem tudom milyen oldalt kellene néztem. előre is köszi.

16/L

2009. nov. 28. 12:09
 1/5 anonim válasza:
Innen rendelhetsz ,megbízhetó webáruház,tapasztalatból mondom: [link]
2009. nov. 28. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Szegény lánynak nagyon okosságot mondtál, megrendeli és fizethet a postaköltséget is.

itt egy barátságosabb cím:

[link]

vagy:

[link]

2009. nov. 28. 12:53
 3/5 anonim válasza:
miből gondolod hogy pont az általad említett áruházak mellett lakik?Te OKOS!
2009. nov. 28. 13:02
 4/5 anonim válasza:
Gondolod a vaterára feltett dolgokat ingyen házhoz szállítják,vagy az eladó majd elviszi neki ingyen?
2009. nov. 28. 13:04
 5/5 anonim válasza:

ahogy nézem amit én ajánlottam még olcsóbb is!

De különben meg menj be egy mobilos céghez és ott is megveheted 2-szer ennyiért,ami lehet olcsóbb mint a csomag díjjas lehetőség

2009. nov. 28. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!