Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » ITunes nem ismeri fel az...

ITunes nem ismeri fel az alkalmazásokat, mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés
17 alkalmazásból kettőt lát. Sem a VLC-t, sem az iWork alkalmazásokat, semmit nem lát. Ez miért van? :(

2013. dec. 30. 13:28
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
a képeket sem látom
2013. dec. 30. 13:38
 2/12 A kérdező kommentje:

Jó, most tartok ott, hogy eladom ezt a retek iPad-et.

Egy könyvet nem tudok feltolni rá!

Az iBooksot nem látja az iTunes, most letöltöttem egy másik alkalmazást, amit lát, de belemásolok valamit, a programban nem jelenik meg, aztán az iTunes ablakból is törlődik. WTF?

2013. dec. 30. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Először telepítsd újra, ennyire nem komplikált. De ha ennyire béndzsa vagy, inkább add el :D
2013. dec. 30. 14:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Azért miért én vagyok a béndzsa, ha az itunes nem látja a programot, avagy szarakszik velük, elárulnád?? iBooksba végül csak úgy tudtam belevarázsolni a tartalmat, hogy e-mailből töltöttem le a könyveket, mivel továbbra sem látja az ájtyúnsz. Pedig újra is telepítettem. A másik programot meg nem értem, hogy miért törlődött ki, amit belemásoltam. Ha emiatt én vagyok a hülye, akkor legalább magyarázd el, h miért. Köszi!
2013. dec. 30. 15:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert nálam lát rendesen minden alkalmazást, ennyi az idok. Nem törlődik vagy tűnik el semmi magától.
2013. dec. 30. 15:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Hű anyám, te nagyon okos vagy! Tehát ha nálad rendben működik valami, az azt jelenti, hogy mindenkinél rendben van minden, nincs is hiba a világon? De utálom ezt a tipikus mindenki hülye, csak én vagyok okos hozzáállást.... Azért nem olyan bonyolult dolog az iTunes, hogy olyan dolgokat, mint egy rohad fájl behúzása az alkalmazásmappába, el lehessen rontani.... Érdekes, hogy más programoknál sikerül...
2013. dec. 30. 15:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Akkor válassz az alábbi 3 lehetőség közül:

1) te vagy a balf**z

2) nem jó az itunes, mondtam hogy rakd újra a legfrissebb verziójút tedd fel

3) valami az ipad szoftverjével nem kerek, rakd újra

Mást mit vársz? Nem a víz a h_lye, mert a kacsa nem tud úszni.

2013. dec. 30. 15:35
 8/12 A kérdező kommentje:

1) nem vagyok balf**z

2). A legújabb iTunest néhány napja tettem fel, mivel az iPad Air a korábbi verziókkal nem is kommunikál

3) Az Airen az első bekapcsolát követően rögtön frissítettem az iOS-t

4) Húzzál a *****

2013. dec. 30. 15:42
 9/12 anonim ***** válasza:
10%
Jó kínlódást akkor, hülyegyerek. Cseréld inkább marokkőre, az való neked. xD
2013. dec. 30. 15:50
 10/12 A kérdező kommentje:

Hülyegyerekezhetsz, nagy IQ-ra vall, de akkor te legalább ilyen hülye vagy, mivel semmi építőt nem tudtál mondani...

Viszont ha valakinél volt már hasonló, az segítsen pls!

A szitu még egyszer: bizonyos appokat lát a program, ezeknek a mappájába bele tudom tenni a dolgokat, de néhányat (pl iBooks) nem, holott pár napja még látta.

2013. dec. 30. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!