Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Internetes eladás? Miért nem...

Internetes eladás? Miért nem sikerül? :- (

Figyelt kérdés

Szóval, aprod.hu-n próbálok eladni egy telefont. Láttam, hogy az egyik hirdetőnek több, mint 400-an megnézték a hirdetését, és ugyanolyan telefont akarok eladni, szóval példát vettem róla, és ugyanabban az időpontban, ugyanolyan áron kiraktam a hirdetésem, a képem is hasonló volt, de az én hirdetésem csak 7-en nézték meg. :-( Mi lehet a baj???

Szerintetek milyen időpontban rakjam ki újra a hirdetésem? Egy vasárnapi napon mikor nézelődhetnek legtöbben az ilyen oldalakon?

2013. dec. 29. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ja jó áron van megtalálják előbb utóbb. Lényegtelen mikor van feladva.
2013. dec. 29. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne gondold, ha az apród közönsége vasárnap du. 2 és 3 között nézi csak az oldalt. Rengeteg ember turkál rajta folyvást. Ha mindenképp szabadulni akarsz a telótól, akor ezt az árfekvéssel kell elmondanod :)
2013. dec. 29. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Senkinek sincs pénze. 3-4 éve még eladtál korrekt áron bármit 5-6 hét alatt. Most meg bagóért se viszik, sőt, felraksz valamit a reális árnál olcsóbban, még akkor is lehet hogy hónapokat kell várnod mire rád ír/felhív valaki, aki nem azzal kezdi hogy a hirdetett ár feléért megvenné, és pofátlan módon alkudnak 30-50%-okat.

Készülj fel rá, hogy lehet tavasszal is árulod. Első körben csökkentsd 10%-al az árat ha tényleg nincs érdeklődő régóta, majd még 10-el. Aztán már csak rajtad múlik meddig mész le, meddig éri meg neked eladni.

2013. dec. 29. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
De én azt nem értem, ha a másik eladónak sikerült, akkor nekem miért nem?! Ugyanúgy csináltam mindent. :/
2013. dec. 30. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne rágódj ezen, fölösleges rajta filózni.

De pl. az is lehet hogy a másik eladó budapesti. Te meg egy "isten háta mögötti" kis faluból rakod fel, akkor is erős hátránnyal indulsz.

Pesten sokkal gyorsabban eladsz bármit is, meg az ország lakosságának egy negyedével tudsz 20-30 percnyi utazással személyes adásvételt lebonyolítani.

2013. dec. 30. 08:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy én lakom Pesten, és a másik eladó lakik valaki kisvárosban. -.- Annyira elegem van. :(
2013. dec. 30. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!