Milyen játékokat ajánlatok egy androidos Tabletre?
Erre a kérdésre így nehéz válaszolni. Nincsenek kimondottan tabletre kitalált játékok, épp ezért a tablet (mondjuk úgy mint szűrő a keresésben) még nem határoz meg semmit sem, nem emel ki a többi közül egyet sem s nem is zár ki egy játékot sem.
Ha megmondanád, hogy milyen típusú játékokat kedvelsz (pl. logikai, kaland, platform, nézd a hátam, autós) úgy már lehet ajánlani, hogy kinek mi a kedvenc egy-egy kategóriából.
Fast racing meg teszi? grafikája nem nagyon jó de el lehet vele játszani meg még Six-Guns,Crysis,9mm,Mass Effect,Dead Trigger ezek már azért sokkal jobbak
de amugy ha le irnád mijen a tableted jobban irnának játékokat
DPS Ddream 7 Tablet PC (android 4.2 )-ez a Tabletem neve
am lécci mászkálós játékokat keressetek nekem mert én már nem találok többet ,de kalandos játékok is jöhetnek...sigitsetek nekem léciii...név szerint kérném !
Hogy valami egyszerűbbet, ami biztos fut a tableten...
Én nagyon kedveltem még a Commmodore időszakban a Giana Sisters-t (mászkálós), ennek van androidos átdolgozása, átgyúrt, szép grafikával.
Grand Theft Auto sorozat.
GTA Vice City, GTA 3, GTA San Andreas.
Ezek mind fizetősek de szerintem megéri:) grafika: 10/9
A play áruházból letölthető a Temple run 2
Én nagyon szeretem!Lehet hogy nem elég jó a te elvárásodnak,de én rgy óráig elszoktam vele játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!