Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy MyAudio Series 7...

Vettem egy MyAudio Series 7 7040 és tudnátok játékok linkelni vagy neveket mondani? De ami el megy

Figyelt kérdés
Van rajta pár játék de már unalmasak és már nem tudom honnan szedjek le játékokat
2013. dec. 26. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
googleplay mond valamit? nem elég az a pármillió game ami fent van?
2013. dec. 26. 13:53
 2/6 anonim válasza:
a play webáruházban van 1000 ingyenes klassz játék
2013. dec. 26. 23:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Oké szedtem már onnan le de pár játék nem indult el

és alig találok játékot ami tetszik és elindul nem tudtok linkeli a play áruházról játékot?? vagy más oldalról de jó legyen és induljon el előre is köszönöm

2013. dec. 27. 14:40
 4/6 anonim válasza:
van egypár jó játék ami nekem is megvan:six guns,badland,temple run 2,fruit ninja,deer hunter2014,bounceball,angry birds,farming simulator..........
2013. dec. 27. 23:36
 5/6 A kérdező kommentje:
De ezek mind jók? fel telepitem és megy is már ?? nem kell hozzájuk valami amit le kell szedjek netröl valami program hogy elinduljon
2013. dec. 28. 09:16
 6/6 anonim válasza:

nem kell hozzá semmi nekem műkszik mind letöltöd őket a google playról az kész

én vagyok az utolsó válaszoló amugy ha a google playról letöltesz játékot és ingyenes nem kel hozzá semmi letöltöd és ennyi

2014. jan. 5. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!