Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire nagy...

Szerintetek mennyire nagy gond az, ha a házimozit úgy kötöttem be, hogy egy helyre 2 hangszórót kötöttem rá?

Figyelt kérdés

Van egy régebbi házimozim(5pont1 es). A hátsó részre bekötöttem a hangszórókat csak ott ne mszólt+ a center részen se. Egyedül az első és a mély részénél szólt. Az első részhez bekötöttem a hátsókat is. (1 helyre 2 hangsszórót kötöttem be).

Szerintetek így bírni fogja? Nem árt neki? Nem füstöl el az egész?

2013. dec. 24. 14:13
 1/6 JulesM111 ***** válasza:
Kösd be normálisan, állítsd be megfelelően, adj neki olyan jelet, ami 6 csatornát képes megszólaltatni, és menni fog minden hangszóró.
2013. dec. 24. 14:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Bekötöttem mindent normálisan. És ha a hangszórókat a Center + a jobb,bal hátsóba kötöttem be akkor nem voltak jók, de ha a jobb,bal elsőbe kötöttem akkor szóltak.
2013. dec. 24. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Ahol nem szólt ott csak sisteregtek a hangszórók. Ha mozgattam a kábelt benne akkor néha nagyon halkan ki lehetett venni a hangot a sistergésből.
2013. dec. 24. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Kösd be sorba, akkor nem lehet baja. Párhuzamos kötésnél fele akkora az ellenállás --> dupla akkora áramot vesz fel a végfokból a két hangfal mint 1 esetében, ezért leéghet.
2013. dec. 24. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
2013. dec. 24. 16:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindnekinek. Végül kiderült mi volt a gond. A CD amit beraktam az audio CD volt, de mikor telefonról noymtam be zenét akkor megszólalt minden hangszóró.
2013. dec. 28. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!