Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van olyan alkalmazás ami...

Van olyan alkalmazás ami jelez ha az akkumlátor töltöttsége bizonyos % alá esik?

Figyelt kérdés
Most vettem egy laptopot és próbálok vigyázni rá, kímélni az akksit. (Windows 8.1)

2013. dec. 24. 12:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
tehát nem igazán tesz jót az aksinak, ha hagyom 10%-ig merülni, bár azóta már cáfolták is ezt. Ahány embert kérdeztem, annyi féle válasz. Igazából az első laptopomat így használtam, mikor jelzett felraktam töltőre és kb 2 évet bírt az aksi. Ezt szeretném elkerülni
2013. dec. 27. 17:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én laptopom is 2 éves lesz nemsokára. Ahogy írtam már, én 10%-nál rávágom a töltőre. Nem szoktam kikapcsolni töltés közben, ha van rajta dolgom. Mikor az aku feltöltődött, azonnal leveszem. Nem használtam sosem úgy, hogy töltőn hagytam volna max. teleppel. Meg is néztem neked az akum állapotát. 9%-ban van elhasználódva. Szerintem nem is olyan rossz érték ez.
2013. dec. 28. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha végre felfognátok. Minél többször merül le annál kevésbé fogja bírni.
2013. dec. 28. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!