Milyen jó fejhalgató/headset márkák vannak?
Van nekem Tectronic gyártmányú darabom, méretes egy darab, de mindkét fülén külön van hangerőszabályzó, meg ilyenek.
Hétköznapokon egy 3000 Ft-os Panasonic RP HT161-et használok, ez egy egyszerűbb darab, de a célnak megfelel.
Öcsémnek Sennheisere van, nem rossz, de szerintem minimum dupla ennyibe került.
Az általam próbált cuccokból eddig az AKG viszi a pálmát, de azt meg nem az én fizetésemhez találták ki :D
na az Ozone,Sharkoon,Genius stb. mind mind reklám headsetek még belépő szintűeknek sem nevezném a hangminőségük miatt, ezek a legjobb hang minőségű headsetek, és tartósak is persze ha rendeltetés szerűen használod [link]
fejhallgatókban a Beyerdynamic,Audio-Technika,SONY,AKG,Yamaha kérdező egy Plantronics GameCom 788-al sokkal jobban jártál volna, ami kb 20000 Ft-de van amikor olcsóbb egy két ezer Ft-al és az egy jó hangzású,tartós, masszív, kényelmes headset Stúdió minőségű mikrofonnal szerelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!