Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen jó fejhalgató/headset...

Milyen jó fejhalgató/headset márkák vannak?

Figyelt kérdés
Már megrendeltem egy ozone rage ST red fejhallgatót szerintem nagyon jó és olcsó milyen jó árban lévő és jó minőségű fejhallgató márkák vannak?

2013. dec. 23. 19:31
 1/4 anonim válasza:
egyszer volt szerencsém kipróbálni a Sennheiser által gyártott fejhalgatókat. Azóta számomra az az egy létezik, mint jó fejhallgató. Amikről én hallgattam zenét, azok ilyen minimum ~70e és maximum fél millió forint értékűek voltak, de vannak olcsóbbak is. 10-30e ft között találsz ilyeneket
2013. dec. 23. 20:05
 2/4 anonim válasza:

Van nekem Tectronic gyártmányú darabom, méretes egy darab, de mindkét fülén külön van hangerőszabályzó, meg ilyenek.

Hétköznapokon egy 3000 Ft-os Panasonic RP HT161-et használok, ez egy egyszerűbb darab, de a célnak megfelel.

Öcsémnek Sennheisere van, nem rossz, de szerintem minimum dupla ennyibe került.

Az általam próbált cuccokból eddig az AKG viszi a pálmát, de azt meg nem az én fizetésemhez találták ki :D

2013. dec. 28. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:

na az Ozone,Sharkoon,Genius stb. mind mind reklám headsetek még belépő szintűeknek sem nevezném a hangminőségük miatt, ezek a legjobb hang minőségű headsetek, és tartósak is persze ha rendeltetés szerűen használod [link]

fejhallgatókban a Beyerdynamic,Audio-Technika,SONY,AKG,Yamaha kérdező egy Plantronics GameCom 788-al sokkal jobban jártál volna, ami kb 20000 Ft-de van amikor olcsóbb egy két ezer Ft-al és az egy jó hangzású,tartós, masszív, kényelmes headset Stúdió minőségű mikrofonnal szerelve.

2016. aug. 17. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Az Audio-Technika ATH-PRO5XBK most 30 000Ft, nagyon jó zárt kialakítású fejes, szépen van hangolva, remek vele zenét hallgatni, és mivel szép a tér hangképzése is remekül lehet használni házimozizáshoz is, és játékra is. A kábelei eltávolíthatók-cserélhetők, van hozzá egy 1db 1.2m hosszú kábel ami jó akkor ha telefonhoz szeretnéd használni, illetve van hozzá egy 1.2m hosszú spirál kábel ami 3m-re megnyúlik ha kell, ez otthon jól jön. Tudom régi kérdés már, de ha olvasod a válaszom, és kipróbálod biztos vagyok abban hogy imádni fogod, az Extreme Audionál kilehet próbálni.
2019. dec. 2. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!