Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nemrég vettem egy egeret....

Nemrég vettem egy egeret. (Gigabyte M6900) De nem jó laptopokkal. Se win7 se win xp. Pedig jó egér. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Kérlek titeket segítsetek mert nagyon jó egér!

Van valami program? Ami tud segíteni?

2013. dec. 21. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk illesztőprogramot raktál fel? Más gépen működik?
2013. dec. 21. 20:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Asztali pc-ken működik tökéletesen... És a hivatalos illesztőprogramot használom..
2013. dec. 21. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Fura. És ugyanazon a gépen próbáltad? Nem lehet, hogy rossz az USB portja, esetleg ha USB-elosztón keresztül használod, szoktak még így reagálni (vagyis leginkább sehogy :D). Vezérlőpultnál nézegesd a beállításokat még. Több ötletem így hirtelen nincs.
2013. dec. 22. 17:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Egy másik egérrel rendesen működik... És megnéztem a hardver hozzáadását és semmit nem ír... Az egér menüpontban pedig nem is érzékeli...
2013. dec. 23. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Mármint az usb port jól működik. De még az egér led-jei sem világítanak.... De mondom egy normál egérrel működik...

Szóval biztos, hogy nem a port hibás...

2013. dec. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!