Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kell fényképezni?

Hogyan kell fényképezni?

Figyelt kérdés

Hogyan kell sportcsarnokban fényképezni? Milyen beállításokkal?

(Sony Alfa 100-as gép+külső vaku)

2009. nov. 25. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hali, A200-asom van, nem fotóztam még ilyen helyeken, de mivel fényszegények ezek így kell a fényerős objektív. Rengeteg múlik ezen. Ha távolabb ülsz, akkor ügyebár csak egy kistele jöhet szóba, bár attól függ, hogy mekkora részleteket akarsz fotózni. Az érzékenységet tedd ISO400-ra vagy 800ra, és tedd a gépet A üzemmódba. Ezt gondolom tudod mire való, értéknek nem tudom mennyit enged a vaku, ha nem támogatja a HSS-t (rem. jól írtam) akkor a maxra, kb 1/160-ra. Ha engedi, akkor többre. Mivel ált. gyors mozgások vannak, így kell a rövid záridő. Nyilván a gép a rekeszt úgy is a legnagyobbra fogja tenni majd. De a legjobb, ha teszteled a gépet az esemény előtt, és meg fogod találni az ideális fényviszonyokat. Tehát kettő dolog a legfontosabb: fényerős obi, és megfelelő zársebesség.
2009. nov. 26. 00:45
 2/3 anonim ***** válasza:
32%

ha megvan h mit akarsz fényképezni,akk megnyomod a gombot,és láss csodát:OTT A KÉP A GÉPEDEN!!!JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ:P

xD

2010. jan. 15. 19:53
 3/3 anonim válasza:
előző..ez kész:D xD
2010. máj. 1. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!