Milyen ingyenes SMS küldő weboldalak vannak?
Figyelt kérdés
Felőlem lehet magyar, német vagyakár honolului is az oldal, csak magyarázzátok el hogy milyen számot kell előre beírni, és a küldés menetét is. Aki tud többet is ne sajnálja a betűket köszönöm :)2013. dec. 19. 21:45
1/5 anonim válasza:
armsms.com itt egy regivel 1 sms-t kuldhetsz. afreesms.com korlatlan barmennyit kuldhetsz. És még rengeteg van ird be a googleba free sms worldwide v global sms
3/5 A kérdező kommentje:
Az [link] a +36 után kell ilyen hogy 0670 vagy hogy hányas körzet? Vagy csak simán egyből a számomat írjam? :(
2013. dec. 19. 23:36
4/5 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva, előző kommentet ne nézzétek. Sikerült elküldenem több SMS- t is (afreesms.com) és kiírja a küldés után egy ún. SMS ID-t. Ez egy 10 számból álló sor, de nem az IP címem és nem tudom,hogy mi ez. Magamnak küldtem üzit és az üzenet adataiban a küldőnél így nem egy tel.szám, hanem ez a számsor állt. De válaszolni sem tudok rá
2013. dec. 20. 00:02
5/5 anonim válasza:
hat azt én sem tudom, hogy mi. az armsms.com rol kuldhetsz a sajat szamodrol is. Ès regisztralhatsz amennyit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!