Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen ingyenes SMS küldő...

Milyen ingyenes SMS küldő weboldalak vannak?

Figyelt kérdés
Felőlem lehet magyar, német vagyakár honolului is az oldal, csak magyarázzátok el hogy milyen számot kell előre beírni, és a küldés menetét is. Aki tud többet is ne sajnálja a betűket köszönöm :)

2013. dec. 19. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
armsms.com itt egy regivel 1 sms-t kuldhetsz. afreesms.com korlatlan barmennyit kuldhetsz. És még rengeteg van ird be a googleba free sms worldwide v global sms
2013. dec. 19. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
talksms.com
2013. dec. 19. 21:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Az [link] a +36 után kell ilyen hogy 0670 vagy hogy hányas körzet? Vagy csak simán egyből a számomat írjam? :(
2013. dec. 19. 23:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva, előző kommentet ne nézzétek. Sikerült elküldenem több SMS- t is (afreesms.com) és kiírja a küldés után egy ún. SMS ID-t. Ez egy 10 számból álló sor, de nem az IP címem és nem tudom,hogy mi ez. Magamnak küldtem üzit és az üzenet adataiban a küldőnél így nem egy tel.szám, hanem ez a számsor állt. De válaszolni sem tudok rá
2013. dec. 20. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
hat azt én sem tudom, hogy mi. az armsms.com rol kuldhetsz a sajat szamodrol is. Ès regisztralhatsz amennyit akarsz
2013. dec. 20. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!