Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szól a TV de ki van kapcsolva...

Szól a TV de ki van kapcsolva (? )

Figyelt kérdés

Sony Trinitron KV-14T1U <- pont ilyen TV-m van, nincs semmi baja, már kb 17 éves, annyit tudok, hogy kell hozzá videólejátszó, hogy jó legyen a kép, mert az segít neki fogni, vagy valami hasonló, és ha kihúzzuk a lejátszót akkor réginek néz ki a kép.

1. eset: tanultam és egyszer csak észrevettem hogy tök hangosan szól egy focimeccs valahonnan. Nyitva volt az ablak úgyhogy azt hittem, a szomszéd hallgatja írtóhangosan (mert elég messze van az ablakomtól bármelyik másik szomszéd-a TV az ablak mellett van). A házunkból nem jöhetett. A másik lehetőség az volt, hogy valaki az utcán hallgatja rádióval tényleg nagyon hangosan.

2.eset: este beszélgettem egy népszerű közösségi oldalon ( :D ) és valami komolyzene kezdett szólni a tv irányából, nagyon halkan, biztos voltam benne hogy a tv vagy a videólejátszó szól (de a lejátszónak nincs hangszórója, meg arrafele semminek) és tényleg onnan jött, az utcáról nem jöhetett. (tetőablak, be volt zárva, meg egyéb okok miatt 100% hogy a szobámban szólt)

3.eset: először valami beszélgetést hallottam (talán sorozat vagy film volt. Aztán zene, de ez nem komoly volt, hanem olyan vidámabb. Igazából itt már nevettem, mert örültem, hogy megint hallom ezt a fura dolgot. Ami sehonnan se szól, csak úgy van.

4.eset: a DÖNTŐ: odahajoltam a TV mellé, teljesen más okból (kaktusz ott van mellette és azt néztem meg) és hallottam hogy valami sistereg. Nagyon megijedtem, azt hittem valami robbanni fog. Aztán kivettem valami hangot is, közelebb hajoltam és ilyen talkshow féleség volt, nem tudom milyen nyelven, nem biztos hogy magyar volt, de nem merem meghallgatni :$

Hogy-hogy szól a TV?? pedig ki van kapcsolva. vagyis úgy, hogy a LED világít csak a távirányítóval van kikapcsolva. (A videólejátszó csak be van dugva de manuálisan ki van kapcsolva- ha esetleg köze van a dologhoz - LG LV4280)

2013. dec. 18. 23:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem laksz véleltlenül valami nagy teljesítményű rádióadótorony környékén ?
2013. dec. 18. 23:55
 2/2 A kérdező kommentje:

nem tudok róla, de a tetőn pont az ablakom mellett van az a fehér tányéros antenna. kb 5 éterre a TV-től. és amúgy a TV-n is van pici antenna, de nincs rendesen csatlakoztatva, meg le van hajtva.

Lehet hogy ezek miatt szól kikapcsolva is? és azért hallom néha meg mert akkor felerősödik valami sugárzás?

2013. dec. 19. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!