Ipad mini vagy sima ipad? Melyik jobb?
Hááát, eddig azt mondtam volna, hogy mini. A 4 túl nagy volt és nehéz, széles kerettel, nekem nem tetszett (persze tudom, hogy elsősorban a tudása számít, de nálam a hordozhatóság is). Szóval minire szavaztam volna.
Az Air viszont annyira brutálisan szép, nincs vastag kerete, nagyon könnyű, hogy úgy néz ki, én is őt választom :)
Én az Airt vettem. Szerintem az Air mellett a mini nagyon eltörpül (szó szerint:). Eddig a 10"-t nagyon nagynak találtam, de most kiderült, hogy csak a súly és a vastag keret miatt. A vékonyabb és könnyebb Air pont ideális, a kijelzőméret nagyon kényelmes, jobb rajta olvasni, játszani s filmet nézni, mint 8 colon. Nekem a hordozhatóság sem probléma, épp az előbbiek miatt.
Tegnap, mielőtt megvettem, nézegettem a minit is, de nagyon kicsi volt :( Úgyhogy inkább Airt vettem - bár baromi drága. Mivel a 16 GB az semmi (pláne, hogy csak 12-13-használhatsz fel belőle), 32 GB-osat érdemes venni. Persze piszkosul drága, de én már most rátoltam vagy 10 GB-ot, pedig 1 napja van meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!