Play Station 3 FAT 80 GB PSN belépésnél miért fagyhat ki?
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy egy barátomtól vettem meg a PlayStation3 FAT 80 GB-os konzolját. Hazavittem, leformáztam, frissítettem és csináltam egy usert. Eddig ok.
Majd csináltam egy PSN fn. is (magyart) de amikor be akarok lépni kiírja hogy „csak angol nyelven érhető el. Így is folytatom-e” és hiába nyomom az X-et semmi. Kifagy csak a kontrolleren lévő ps gomb megnyomásával tudok visszalépni a menübe.
Csináltam egy UK fn. is azzal szépen belép de mikor bejönnek a menük meg a reklámok sehova nem tudok lépni, megint csak olyan mintha kifagyna.
Wifin keresztül csatlakozik a netre, lehet meg kellene próbálni kábelen keresztül. Esetleg lassú a net és azért?! Vagy valami más ötlet?! Rossz a gép?! Régi kb. az első vagy második széria lehet.
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!