Nem tudok dönteni. Melyiket érdemes?
Figyelt kérdés
Mindjárt karácsony és nem tudom mit kérjek, gondolkoztam azon hogy kérek egy TV-t mert ugye van XBOX-om amihez kéne.De a mostani telefonom meg egy kalap kaki(Xperia Mini pro).Ezért azon is gondolkoztam hogy lehet egy Xperia Z-t vagy SP-t kérek.Nem tudom melyik éri meg jobban.2013. dec. 10. 16:03
1/8 anonim válasza:
bárcsak nekem is ilyen komoly problémáim lennének...
2/8 A kérdező kommentje:
Bárcsak nem lenne nagy a pofád! -.-"
2013. dec. 11. 15:19
3/8 anonim válasza:
Én is a TV, és a telefon között választottam, én a telót választottam... :)
De így vissza gondolva a TV is nagyon jó lett volna, de csak 1 lehet... :)
Ja, és én is Xperia Z-t kaptam. :D
És nagyon jó, csak ajánlani tudom. *-* :)
Remélem tudtam segíteni. :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem válassz egy nagyon jó könyvet.
6/8 anonim válasza:
:D Muhaha!
Összeszedtem magam, s komolyan fogok neked válaszolni.
TV-t válassz, mert a TV-vel a mai fiatalok igényeit is beleszámítva is ellehet evezni minimum 10 évig. A Z-d meg egy kalap kaki lesz 2 év múlva, s annyit költöttek rá a szüleid, mint a TV-re.
8/8 anonim válasza:
figyelj gondolj bele hogy xbox tv nélkül semmit nemér egyértelműen TV!!!!! Teló ráér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!