Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vezetékes telefonba miért...

Vezetékes telefonba miért kell ceruzaelem?

Figyelt kérdés

Neten akarom venni, az eladó csak annyit tud, hogy kell.

Ha nincs benne, akkor egyáltalán nem is lehet telefonálni? Vagy nem működik pl. a számkijelzés?

Konkrétan azért érdekel, hogy mi megy róla, mennyire használódik el, kell-e kéthetente cserélni.

2013. dec. 6. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Asztali készülékbe a memória miatt van elem.

Kézi készülék meg akkumulátoros.

2013. dec. 6. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Telefon akku kell bele, évekig nem kell cserélni, feltöltöd és kész.
2013. dec. 6. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:

nálunk réges-régen, még a gyerekkoromban (20 éve) egy kis kazettára vette fel az üzeneteket a telefon, tehát az üzenetrögzítő működéséhez kellett az elem

hogy ma mire kellhet, azt én sem tudom, de ha ennyire régi esetleg a telefon, akkor szóba jöhet ez a megoldás

2013. dec. 6. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
esetleg ha megirnad milyen telefonkeszulek, konnyebb lenne segiteni... (pl. a hirdetes linkjet, vagy valamit).
2013. dec. 6. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Új készüléket nekem azzal adtak.
2013. dec. 6. 15:58
 6/6 A kérdező kommentje:

AEG Rimini 600.

Valószínűleg akkor a beállításokat, meg egyebeket tárolja vele, mikor nincs áram. Ha jól értem. Akkor nem fogyasztja nagyon az elemeket.

2013. dec. 6. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!