Vezetékes telefonba miért kell ceruzaelem?
Figyelt kérdés
Neten akarom venni, az eladó csak annyit tud, hogy kell.
Ha nincs benne, akkor egyáltalán nem is lehet telefonálni? Vagy nem működik pl. a számkijelzés?
Konkrétan azért érdekel, hogy mi megy róla, mennyire használódik el, kell-e kéthetente cserélni.
2013. dec. 6. 15:41
1/6 anonim válasza:
Asztali készülékbe a memória miatt van elem.
Kézi készülék meg akkumulátoros.
2/6 anonim válasza:
Telefon akku kell bele, évekig nem kell cserélni, feltöltöd és kész.
3/6 anonim válasza:
nálunk réges-régen, még a gyerekkoromban (20 éve) egy kis kazettára vette fel az üzeneteket a telefon, tehát az üzenetrögzítő működéséhez kellett az elem
hogy ma mire kellhet, azt én sem tudom, de ha ennyire régi esetleg a telefon, akkor szóba jöhet ez a megoldás
4/6 anonim válasza:
esetleg ha megirnad milyen telefonkeszulek, konnyebb lenne segiteni... (pl. a hirdetes linkjet, vagy valamit).
6/6 A kérdező kommentje:
AEG Rimini 600.
Valószínűleg akkor a beállításokat, meg egyebeket tárolja vele, mikor nincs áram. Ha jól értem. Akkor nem fogyasztja nagyon az elemeket.
2013. dec. 6. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!