Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért világít folyton a CLIP...

Patrik152 kérdése:

Miért világít folyton a CLIP feliratú piros LED a CASTONE CPA 300 típusú erősítőmön?

Figyelt kérdés
Nem rég jött ki rajta ez a hiba. Igazából a hangerejével nem változott semmi, az egyik csatorna kicsivel halkabb lett de kompenzálható. Viszont csak a B csatornánál jött elő hogy sosem alszik ki. Az A csatornánál csak akkor villog ha sok hangot adok neki. De tulajdonképpen ez a bizonyos piros LED azt jelezné hogy túl sok hangerőt adok neki?? Annyi mindent olvastam hogy most már ebben sem vagyok biztos.
2013. dec. 5. 21:06
 1/4 macika55 ***** válasza:
CLIP Maximális kimeneti feszültséget jelző LED
2013. dec. 5. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Esetleg nem tudsz ilyen megoldást?? És akkor ennek az a lényege hogy ne adjak neki többet mert valami gajjra fog menni
2013. dec. 6. 06:29
 3/4 macika55 ***** válasza:

Valószínű,hogy sokszor hosszabb ideig csúcsra volt járatva.

Picit csökkentsd a lelkesedést.

Gondolom a vég erősítő fokozat picit megsínylette.

2013. dec. 6. 15:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát lehetséges hogy túlhajszolták ahogy ismerem a gazdáját nem nagyon vigyáz a dolgaira. Én is csak pár hétre kértem tőle kölcsön, gondoltam ha már nálam van akkor megpróbálok megoldást találni.
2013. dec. 7. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!