Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sanyo Eneloop vagy GP Recyko?

Sanyo Eneloop vagy GP Recyko?

Figyelt kérdés
Egy Nikon L810 fényképezőbe kellene.
2013. dec. 5. 19:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Ez alapján jobb a Recyko, de viszont eneloop ot tudnék 3200ft ért 4 db ot, recyko meg 4200ft lenne, megéri azaz ezer forint? Mennyivel bír többet? nem nagyon értek hozzá..
2013. dec. 5. 19:44
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

bocsánat lemaradt a hivatkozás

2013. dec. 5. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

AZ Eneloop a jobb.

A hivatkozott cikket nem néztem, de nem is érdekel.

Lemértem egy csomó akkut, kimagaslóan legjobb az Eneloop.

GP amúgy az egyéb akkuk között is csak a "futottak még" kategória, annak is az alja.

Szakártók véleményei nem érdekelnek, nekem tényeim vannak: belső ellenállás, önkisülés, stb. Három hónap ment rá a hosszútávú tesztre, azt hogy ki hol mit olvasott: nem érdekel.

2013. dec. 5. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, Eneloop. Ráadásul nagyon megtévesztő a táblázat. Elmondom hogy mit látunk: A GP akkuknl nagyobb a szám, ami vastagon van szedve.

És akkor, hogy igazából mit is mutat a félreértelmezett táblázat:

Eneloop akku, 2000mAh: Kibontás után a kapacitás 70%-át hozza, az első töltési ciklus után a kapacitás 93,2%-át.

Recyko 2100mAh: Kibontás után a kapacitás 75%-át hozza, első töltési ciklus után a 92,9%-át.

Gyakorlatilag az eltérés az első töltési ciklus után belefér a mérési hiba tartományába. De ez csak egy adat. Belső ellenállás, önkisülés, élettartam tekintetében mind az eneloop a jobb. Szóval egyenesen röhejes a drágább GP ajánlat.

2013. dec. 6. 09:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. dec. 6. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!