Sanyo Eneloop vagy GP Recyko?
AZ Eneloop a jobb.
A hivatkozott cikket nem néztem, de nem is érdekel.
Lemértem egy csomó akkut, kimagaslóan legjobb az Eneloop.
GP amúgy az egyéb akkuk között is csak a "futottak még" kategória, annak is az alja.
Szakártók véleményei nem érdekelnek, nekem tényeim vannak: belső ellenállás, önkisülés, stb. Három hónap ment rá a hosszútávú tesztre, azt hogy ki hol mit olvasott: nem érdekel.
Egyetértek, Eneloop. Ráadásul nagyon megtévesztő a táblázat. Elmondom hogy mit látunk: A GP akkuknl nagyobb a szám, ami vastagon van szedve.
És akkor, hogy igazából mit is mutat a félreértelmezett táblázat:
Eneloop akku, 2000mAh: Kibontás után a kapacitás 70%-át hozza, az első töltési ciklus után a kapacitás 93,2%-át.
Recyko 2100mAh: Kibontás után a kapacitás 75%-át hozza, első töltési ciklus után a 92,9%-át.
Gyakorlatilag az eltérés az első töltési ciklus után belefér a mérési hiba tartományába. De ez csak egy adat. Belső ellenállás, önkisülés, élettartam tekintetében mind az eneloop a jobb. Szóval egyenesen röhejes a drágább GP ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!