Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 860 mAh akku hány órát bir?

860 mAh akku hány órát bir?

Figyelt kérdés

2013. dec. 3. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen.

Hülye kérdésre, hülye válasz.

Pontosabban? Ha egy faliórához kell, akkor az évekig működni fog, ha pedig telefonba, akkor sem mindegy hogy mibe. Egy 3310est több napig elvisz, egy tabletet meg épp hogy meghajt talán egy-két óráig. És az sem mindegy, hogy hogyan mire használod. Nem értem miért nem lehet a kérdést normálisan megfogalmazni.

2013. dec. 3. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
fényképezogépbe kell.. nem értem miért kell olyan hozzászólást irjál mint egy sutyérák.. nyilván azért kérdem mert nem értek hozzá..
2013. dec. 3. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Annyiban igaza van #1-nek, hogy a kérdésed nem túl konkrét. Én pl első körben telefonra gondoltam, fotógép eszembe sem jutott.

Kérdés megválaszolásához tudni kéne a gép típusát is, illetve hogy milyen akkuról van szó. Például normál ceruza akkuból ("AA") 2000 mAh-s sem ritka, ezzel egy HP 635 elég hamar lemerült, míg egy Panasonic fotógéppel ~100 képet lehet készíteni (inkább ebben mérik fényképezőgép esetén).

2013. dec. 3. 23:54
 4/4 anonim ***** válasza:

860 mA/h terhelésű fogyasztóval 1 órát!

(a pontos válaszhoz, tudni illene /KELLENE/ a fényképezőgéped fogyasztását, áramfelvételét mA/h-ban!)

2013. dec. 4. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!