Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Csáó Az a helyzet, hogy a...

Csáó Az a helyzet, hogy a memóriakártyám (8gb samsung) bekrepált. Nem tudom mi a baja pontosan?

Figyelt kérdés
Miután tönkrement a telom, ilyen kis kijelző nélküli mp3-on használtam zenehallgatásra, viszont egyik nap, amikor fel akartam rá tenni valamit, eltűnt belőle minden, se telefon, sem az mp3 nem érzékelte. Ha rádugom a gépre, akkor jön az a hang, amikor usb-t csatlakoztatsz, egy pillanatra észre is veszi az eszközt, de aztán 1-2 másodperc múlva eltűnik, és kiadja azt a hangot, mint amikor leválasztod. Ha esetleg tudnátok segíteni, hogy mit lehetne tenni, vagy csak valami konkrétat tudtok mondani, nagyon hálás lennék. Köszi!?

2013. dec. 2. 22:13
 1/4 TaKy99 ***** válasza:

Konkrétan két kérdéses a történet:

- Milyen erővel?

- Milyen messze?

Sajna ez van. Nem javítható.

2013. dec. 3. 09:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez egészen biztos? :/
2013. dec. 3. 22:46
 3/4 TaKy99 ***** válasza:

Azt még megpróbálhatod, hogy hátha csak felületi kontakt hibás.

Az érintkezőfelületet töröld át alkohollal.

Ha ez sem jön be próbáld ki másik eszközben.

Ha ez sem akkor sajna kuka.

2013. dec. 4. 08:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen minden hiába. vettem is inkább egy újat. De a sok régi kép pótolhatatlan. Azért köszi!
2013. dec. 7. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!