Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lapotopot szeretnék venni és...

Lapotopot szeretnék venni és nem igazán értek ezekhez, hol, milyen márkát? Illetve külön örülnák a élből ajánlanátok egy gépet. :D

Figyelt kérdés
olyan 200E-280E között gondolkodok, előny a nagy kijelző.(az itthoni monitor 19'-es ahoz vagyok szokva) sok mindent szeretnék rajta viszonylag, játszani természetesen, illetve animálni tanluni, meg egyetemen is nyilván jól fog jönni programozáshoz. köszönök minden választ előre is. :)

2013. dec. 1. 09:22
 1/5 A kérdező kommentje:
ja igen és valmai ssd kompatibiliset szeretnék.
2013. dec. 1. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:

A laptop választás során gyakrna felmerül a játék követelménye, ez most kiegészül azzal, hogy nagy kijelzőset szeretnél. Van valami oka, hogy kifejezetten laptopot keresel, és asztali gép nem jó? Csak mert erre a feladatra asztali gép sokkal alkalmasabb, no meg játék miatt fájóbb, hogy egy notebook nem bővíthető (csak a memóriát meg a merevlemezt lehet bennük cserélni, utóbbit természetesen SSD-re is).

Nagy kijelzős, játékra is (korlátozottan) alkalmas gép pl ez: [link]

Márkák terén leginkább a Dell, HP, Lenovo ajánlható, ha megbízhatóság is szempont.

2013. dec. 1. 09:42
 3/5 A kérdező kommentje:
igen van oka hogy laptop-ot keresek, egyrészt nem lenne tényleg rossz ha egyetemre vihetném magammal meg igazából nagoyn kevesett vagyok amúgy is itthon, és jobb lenne ha vihetném magammal. köszi a választ. :D
2013. dec. 1. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Viszont ha hordozni akarod, akkor a nagy méret miatt kényelmetlen lesz, legtöbb táskába 15.6"-osak férnek. Én anno kényelem miatt váltottam 15.4"-ról 13.3"-ra (minden nap nálam van).
2013. dec. 1. 09:56
 5/5 A kérdező kommentje:
van bagaboom :D megoldás mindenre, abban el fog férni.
2013. dec. 1. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!