Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » NAGYON FONTOS HELP VALAKI?

NAGYON FONTOS HELP VALAKI?

Figyelt kérdés
eltűnt az óra minialkalmazásom idáig mindig megvolt de ma eltűnt (win 7es a gépem) és nem tudom vissza rakni se úgy ahogy kell mit tegyek SÜRGŐS HELP!!!!

2013. nov. 30. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Jobb klikk az asztalon. Többire rájössz.
2013. nov. 30. 19:49
 2/9 A kérdező kommentje:
azt mint írtam már csináltam, hogy jobb klikk az asztalon akkor minialkalmazások és kihúztam az órát, de nem rakta ki.
2013. nov. 30. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Kattints rá kétszer.
2013. nov. 30. 19:52
 4/9 A kérdező kommentje:
vagy 10x is rákattintok meg minden meg kihúzom stb és semmi
2013. nov. 30. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Indítsd újra a gépet. Ha azután se sikerül akkor valami galiba van a windowsban.
2013. nov. 30. 19:57
 6/9 A kérdező kommentje:
hát már ki is volt kapcsolva azóta :DD de azt jelzi kint van, de még sincs..:s
2013. nov. 30. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem rejtetted el? és azért nem tudod még egyszer kirakni?

Asztalon jobb klikk, Nézet, Asztali minialk. megjelenítése

2013. nov. 30. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Én megértem, mi ez a SÜRGŐS HELP, hisz az óra megjelenitése a windowsban tényleg életbevágó és sürgős is, emberéletek ezrei múlhatnak rajta...

Foglalkozz inkább a háziddal, nehogy megint egyest kapj!

2013. nov. 30. 21:38
 9/9 A kérdező kommentje:
képzeld igen fontos mert egy olyan személyé a gép aki nem lát rendesen és az az óra elég nagy neki, de neked mi közöd is hozzá??? ha csak pofázni tudsz akkor köszi inkább maradj magadnak és tanulni???? max a dolgozást tanulni mert munkahelyen tudod nem adnak fel házi feladatot, de te biztos jobban tudod:)
2013. dec. 1. 09:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!