Hol jutok hozzá egy 9 voltos, de csak 280 mA-s adapterhez? a magasabb amperes dolgok zajt keltenek a cuccomban.
Akkor ott valami hibás. Vagy a cuccod, vagy a táp.
Ha az áramkorát határozza meg, akkor a feszültség valószínűleg nem éri el a 9 V-t. Mindegy... valami ott nem kerek. Ha 280 mA kell neki, akkor tök mindegy hogy 500 mA, vagy 50 A terhelhetőségű tápból kapja. Ha a táp képes tökéletes egyenfeszültséget előállítani, akkor nem zavarhatja a készüléket.
Köszönöm a választ, részletezném kicsit mi a gondom:
Van egy boss br 800 as digitális felvevőm, annak az adapteréről van szó, ami nem eredeti hozzá, 1A -es! Ahol az adaptert bedugom, azon az oldalon a beépített mikrofonom elég zajossá válik! Rákötöttem egy 700mA -es univerzális adaptert és a zaj már csökkent! Ha laptop USB -ről kapja az áramot, a zaj abban az esetben a legkevesebb! Nézegetem épp a zajmentesnek írt adaptereket, talán olyannal kellene próbálkoznom? Amúgy ez a zaj eleinte nem volt, 5-6 használat után jött elő sajnálatomra, pedig nem használtam közben más tápot!
Ha engedi ideje, kérnék egy kis infót, mi lehet ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!