Milyen rádióval lehet fogni a 4625 kHz-et?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 17:25
1/7 anonim válasza:
Scannerrel...
Szélessávú vevő, tulajdonképpen hullámvadász.
Nem mindegy milyen modulációjú jelet kívánsz fogni: AM, Fm, NBFM, távíró, SSB alsó vagy felső sávos.
2/7 A kérdező kommentje:
Egy rövidhullámú rádióállomást akarok vele befogni. (UVB-76)
Molnyija-2M (PKM-15) és Molnyija-3 (PKM-20) adókat alkalmaz.
2013. dec. 27. 23:12
4/7 anonim válasza:
Ezek nem műholdak?
Mert akkor tudni kéne a "járásukat" is, igaz, ha van türelem kivárni míg felettünk átvonul, miért ne?
Azért ahhoz antenna is kellene, mert a beépített elég karcsú, bár azok a készülékek igen jó vételkészségűek, de csodák nincsenek. Igaz, már egy darab drót is csodatevőnek tűnhet....
5/7 Markkomarom válasza:
Szia!Ez nem műhold,hanem egy orosz rádió adó 4625 kHz-en. Ha wikipédián rákeresel,többet megtudhatsz róla.
6/7 anonim válasza:
Aha... Tényleg berreg...
Momentán mást nem csinál. Picit talán hullámzik,de egyenletes.
7/7 anonim válasza:
Szia! Én hacker vagyok és tervezem hogy beleszoljak és szerintem a(z) New Tescun PL-330 Egy jó rádio az UVB 76 hoz (amúgy mi késztetett hogy az UVB-76-al kezdtél foglalkozni?) Ja! Még a Cobra 29Lx Professional ha beszélsz az adásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!