Elfelejtettem a laptopom jelszavát. Mit tegyek?
Olvastam neten nagyon sok mindent. Itt gyk-n is, de egyik sem jött be. Windows 7 van a gépen. Csökkentett módban ugyan úgy kéri a jelszót. Próbálkoztam azzal hogy egy cd-re rátettem a Reset windows pwd nevü iso fájlt és arról a bootlás. Na ezzel addig jutottam, hogy beálltottam hogy miről bootoljon a gép. elkezd szenvedni a cd-vel és közben egy fekete háttér jelenik meg a bal felső sarokban egy fehér kis vonással. nagyon szenved a gép, majd rendesen elkezdi pörgetni a cd-t ekkor elindul a windows rendesen és megint kéri a jelszót, mint renden bekapcsolásnál.
Gondoltam akkor itt valahogy a cd-vel van a baj, de nem tudok rájönni, hogy micsoda. Már ezzel szórakozom 3 napja, hajam kihullik, már minden bajom van. Tisza ideg vagyok, hogy olvasom neten h milyen egyszerü, de nekem egyik módszerrel sem akar sikerülni. Mit tegyek?
Egy felhasználó van a gépen, annak van az elfejeltett jelszava. Újra nem akarom telepteni, mert 145 GB fontos adat van rajta, amit nagyon nem akarok semmissé tenni. Kérlek, segtsetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!