Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A König milyen márka?

A König milyen márka?

Figyelt kérdés
Elsősorban az erősítőire lennék kíváncsi. Van az árkategóriájában jobb választás?

2013. nov. 23. 23:44
1 2
 1/11 anonim válasza:
Sör, Autókerék, Autót Koenig az eredeti neve de köngnek is mondják.
2013. nov. 24. 10:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Az audiozechnikával foglalkozó Königre gondoltam
2013. nov. 24. 11:03
 3/11 anonim ***** válasza:

"A König, amely a (HQ)NEDIS egyik saját márkája,..."

[link]

web:

[link]

[link] service-support

[link] contact

2013. nov. 24. 11:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. A termékei minőségére, és az ár-érték arányára vagyok kíváncsi, pl a pa-amp 2400, 4800,... Stb erősítőkre.
2013. nov. 24. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz minőség, a hangosítástechnikába se sorolnám, a legalja. Nem véletlen a legolcsóbb.

Ugyan olyan vacak, mint az Ibiza, Skytec, MC Crypt, Dragon Audio, stb...

Olcsó kínai vackok.

Egy papíron 2x250 wattos sztereó Skytecnél egy pár hangfalat jobban ki tudtunk hajtani egy szobai, 2x80 wattos Pioneer erősítővel.

Hát hogy a francba ne tudnánk jobban kihajtani, ha a Skytec áramfelvétele 150 watt, a Pioneer szobai gépé meg 460. :)

Torzítanak is, tönkreteszik a hangfalakat a nem tiszta sinus jellel, hiába olcsó, nem éri meg.

2013. nov. 24. 23:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, akkor elkezdek spórolni...
2013. nov. 24. 23:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudnál írni pár márkát amik már viszonylag elfogadhatóak, de annyira nem vészesen drágák?
2013. nov. 24. 23:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Használtban nem gondolkoztál?

Mekkora teljesítményre van szükséged? Mit akarsz vele hajtani?

Végfokból, ha csak nem vagy "mindenből újat mániás" nyugodtan vehetsz használtat, ha szól, onnantól kezdve baja nem lehet amég te nem teszed tönkre.

2013. nov. 25. 09:48
 9/11 A kérdező kommentje:

Eddíg szintén König hangfalakat néztem, de ha tényleg ilyen silány márka akkor újra kéne gondolnom. Erősítőből én is gondolkodtam használton. Esetleg tudnál hangfalat is ajánlani max 50000 ft-ig?

Elnézést a sok kérdésért, de még csak pár hete vetettem bele magam a témába, ezért nincs túl sok tapasztalatom :)

2013. nov. 25. 23:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Használt Electro-Voice
2013. dec. 8. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!