1/3 P.O.C. válasza:
Szerintem nem éri meg. Kb. egy ezressel drágábban már van Asus RT-N16, ami már gyári firmware -el is sokkal több mindent tud, pl USB portjai a D-link -én felül használható nyomtatószervernek, 3G/4G -s internet megosztásra, stb. ráadásul 2 db USB -t is találsz rajta. Akár a rá kötött külsö vinyóra torrentezik is neked ha kell. De ha ez neked még mindig nem lenne elég, okosíthatod is 3rd party firmware -el. Ezzel szemben a a D-Link csak a felhő alapú szolgáltatásait tudja állítani, ami szerintem nem nagy szám. És nekem a teafőző dizán se éppen jön be, nem cserélhetők az antennák és nem támogatják a 3rd party firmware -ek sem, mert gagyi ralink chipsetes.
2/3 A kérdező kommentje:
Torrentezni lehet a D-linkkel? WebUi?Ftp?
2013. nov. 21. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!